Vlemmings: "Elke club heeft zijn eigen ambitie"

6 juni 2013, 07:30   Bijgewerkt: 5 juni 2013, 22:14

Leon Vlemmings stapte woensdag op als trainer van Excelsior. De reden voor het vertrek is "een verschil van inzicht over het te voeren beleid", zo laat Vlemmings woensdag weten.

"Het is nooit leuk als je kiest om tijdens een contractperiode te vertrekken", aldus Vlemmings tegen RTV Rijnmond. "Vanmorgen hebben we bij elkaar gezeten en goed overleg gevoerd. Er blijkt nog steeds een verschil van inzicht over het te voeren technische beleid bij de club. Dat kan. Maar dan moet je ook als volwassen mensen elkaar de hand geven en zeggen dat je niet meer met elkaar moet samenwerken."

Vlemmings had de hoop dat zijn selectie voor het komend seizoen zou worden versterkt. Daar is echter geen geld voor op Kralingen. "Ik zit al vanaf mijn 21ste in het trainersvak. Elke club is anders en heeft zijn eigen ambitie. De een is niet met de ander te vergelijken."

Volgens zowel club als speler staat het vertrek los van de teleurstellende prestaties van de Rotterdamse club in het afgelopen seizoen. Excelsior eindigde in de Jupiler League als vijftiende en voorlaatste.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen