VVV Venlo breekt met trainer Lokhoff

6 juni 2013, 16:30   Bijgewerkt: 6 juni 2013, 16:37

VVV Venlo gaat met een nieuwe trainer de Jupiler League in. De Limburgse club heeft besloten de samenwerking met coach Ton Lokhoff te beëindigen. Met Lokhoff op de bank degradeerde VVV dit seizoen, via de nacompetitie, uit de Eredivisie.

"De directie vindt het erg vervelend, maar er was zowel intern als extern onvoldoende draagvlak om Ton Lokhoff na het teleurstellende seizoen te behouden als trainer van het eerste elftal van VVV Venlo", schrijft de club in een korte verklaring. "Deze stap wordt door de directie als noodzakelijk gezien om een nieuwe frisse start te maken."

Enige tijd geleden werd al duidelijk dat de Supporters Advies Raad van VVV het vertrouwen in de coach opgezegd had. De fans stelden dat Lokhoff 'niet het gewenste niveau heeft getoond' en spelers onder zijn leiding niet beter waren geworden.

Het contract van de 53-jarige Lokhoff bij VVV liep nog één jaar door. Voordat hij in januari 2012 naar Venlo kwam, als opvolger van Glen de Boeck, werkte hij als coach bij NAC Breda en Excelsior. Ook met Excelsior degradeerde hij uit de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen