Abidal wikt en weegt nog na vertrek bij Barcelona

9 juni 2013, 14:01

Eric Abidal weet nog niet bij welke ploeg hij komend seizoen onder contract staat. De 33-jarige Fransman heeft bij Barcelona een aflopend contract. De Catalanen willen niet met de vleugelverdediger door, maar over interesse heeft hij niet te klagen. Onder meer een nieuwe samenwering met Josep Guardiola, die komend seizoen aan de slag gaat bij Bayern München, behoort tot de mogelijkheden, zo geeft hij aan tegen het Franse Telefoot.

"Guardiola kent mijn situatie en zou me graag in zijn team willen hebben, maar de voorzitter en de directeuren hebben daar ook wat over te zeggen", aldus Abidal, die zichzelf wel in Duitsland ziet spelen. "Ik zou graag naar Bayern gaan. Ik heb een goede relatie met Franck Ribéry. Alles is mogelijk. Ik heb geen voorkeur voor een nieuwe club, maar Bayern zou mooi zijn."

Ook een overstap naar het steenrijke AS Monaco behoort nog tot de mogelijkheden. "Het is fijn om opties te hebben en Monaco geeft mij de kans om de cirkel rond te maken. In de aankomende weken zal ik alle aanbiedingen bestuderen en daarna zal ik een beslissing nemen", aldus Abidal over een mogelijke terugkeer naar de ploeg waar hij dertien jaar geleden zijn debuut maakte in het betaald voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen