Tumor verwijderd in arm doelman Fülöp

10 juni 2013, 12:51

Bij de Hongaarse doelman Marton Fülöp is een tumor in zijn arm verwijderd. Dat heeft de keeper in een verklaring laten weten. Fülöp ondergaat momenteel een post-operatieve behandeling en hoopt over enkele maanden weer fit te zijn.

Fülöp kreeg in februari voor het eerst last van zijn arm. Hij ging in april onder het mes, maar tijdens die ingreep werd een tumor ontdekt. Begin deze maand is deze tumor verwijderd. Deze operatie is goed verlopen en de komende periode ondergaat de doelman nog enkele behandelingen om er voor te zorgen dat de tumor niet terugkeert. "Tussen deze behandelingen door mag ik gewoon trainen, dat hebben de artsen me zelfs ten zeerste aangeraden", meldt de Hongaar. "Ik ben er van overtuigd dat ik over een aantal maanden fysiek en mentaal klaar ben voor een terugkeer."

Het afgelopen seizoen stond de 30-jarige Fülöp onder contract bij het Griekse Asteras Tripolis, maar zijn contract loopt deze zomer af. In het verleden speelde Fulop voor Tottenham en Sunderland en kwam hij 24 keer uit voor de Hongaarse ploeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen