Bale moet wachten op nieuwe Real-coach

Jw
11 juni 2013, 11:10

Gareth Bale staat bovenaan het verlanglijstje van Real Madrid, maar een mogelijke transfer komt pas op gang als de Koninklijke de opvolger van José Mourinho heeft gepresenteerd. Voorzitter Florentino Perez benadrukte wel dat de fans een grote aankoop kunnen verwachten.

"Madrid wil altijd het beste. Tottenham is een vriendelijke club om mee te onderhandelen, maar we moeten eerst een nieuwe trainer aanstellen. Daarna gaan we pas de selectie invullen", aldus Perez in Marca. Vorig jaar deden Real en Spurs al zaken met elkaar. Toen verkaste Luka Modric voor veertig miljoen euro van Londen naar Madrid.

Een nieuwe miljoenentransfer lijkt in de maak, want Real Madrid is erg gecharmeerd van Bale die werd uitgeroepen tot de beste speler van de Premier League. Tottenham schijnt een recordbedrag van honderd miljoen euro in gedachten te hebben. Toch lijkt dat Perez niet af te schrikken. "Ik heb laten zien dat je met dit beleid dynamiek krijgt, waarmee het verschil tussen winnen en verliezen wordt gemaakt."

Kortom, Real Madrid wil gewoon de beste spelers hebben en daar moet grof voor betaald worden. Verder probeert Perez zich stil te houden over de interesse. "Ik wil nog niet veel kwijt over Bale, omdat de voorzitter van Tottenham niet gek is op verhalen in de media. We hebben een lange lijst met spelers, maar er steekt er natuurlijk altijd één bovenuit."

Naast Bale schijnt Real Madrid ook te azen op Liverpool-spits Luis Suarez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen