Stevens bereikt akkoord met PAOK Saloniki

13 juni 2013, 21:03

Een half jaar na zijn ontslag bij Schalke 04 heeft Huub Stevens weer werk gevonden. De 59-jarige coach gaat aan de slag bij PAOK Saloniki. De Limburger wordt naar verwachting volgende week gepresenteerd in Griekenland.

Stevens won in 1997 met Schalke 04 de UEFA Cup, maar zijn tweede termijn bij de club uit Gelsenkirchen was minder vruchtbaar. Eind vorig jaar werd de oefenmeester ontslagen vanwege de aanhoudende tegenvallende resultaten.

Eerder was Stevens werkzaam bij onder meer Roda JC Kerkrade, Hertha BSC, FC Köln, Hamburger SV, Red Bull Salzburg en PSV. Laatstgenoemde club kan in de derde voorronde van de Champions League uitkomen tegen PAOK.

Stevens is in Thessaloníki de opvolger van Giorgos Donis, die eind april werd ontslagen na de uitschakeling in de beker. "Het is zijn eigen schuld", reageerde de club destijds droogjes, terwijl de resultaten in de competitie prima waren.

PAOK hikt al jaren tegen de Griekse top aan en hoopt met Stevens het laatste stapje te zetten. "We zijn erg blij dat we een trainer van het kaliber Huub Stevens hebben kunnen vastleggen", reageert voorzitter Zisis Vryzas op de clubwebsite. "Hij is een man die van hard werken en discipline houdt, en veel successen heeft geboekt. We zullen er alles aan doen om die lijn door te zetten bij PAOK." Er moeten overigens nog wel enkele formaliteiten worden afgewikkeld, voordat de deal definitief wordt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen