Ten Hag verlaat Go Ahead voor Bayern München

15 juni 2013, 11:23   Bijgewerkt: 15 juni 2013, 11:30

Go Ahead Eagles moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer én technisch directeur. Erik ten Hag, die de ploeg uit Deventer afgelopen seizoen nog knap naar de Eredivisie loodste heeft namelijk besloten in te gaan op de aanbieding van Bayern München, waar hij de leiding krijgt over het beloftenelftal. Dat meldt Go Ahead op de officiële website.

Ten Hag, die de twee functies combineerde in Deventer, heeft zin in de nieuwe uitdaging, maar is blij dat hij de club in goede orde kan achterlaten. "Go Ahead Eagles heeft mij de kans gegeven om de eindverantwoordelijkheid te dragen. Mede dankzij een goede samenwerking tussen management, technische en medische staf is veel inzet en energie beloond geworden met promotie naar de Eredivisie. Vanaf deze plaats wil ik de supporters bedanken voor de steun in het afgelopen seizoen. Ik ben verheugd dat Go Ahead Eagles en de stad Deventer weer beschikken over Eredivisievoetbal. Ik vervolg mijn trainerscarrière bij Bayern München, maar zal de club en de warmte van de organisatie nooit vergeten."

Ten Hag maakte één seizoen de dienst uit bij Go Ahead. Onder zijn bewind lukte het de Eagles om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. De ploeg kwam 17 jaar geleden voor het laatst uit op het hoogste niveau in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen