Lokhoff over PAOK: "Wordt mooie ervaring"

18 juni 2013, 08:19   Bijgewerkt: 18 juni 2013, 11:15

Ton Lokhoff kijkt uit naar zijn Grieks avontuur. Amper een week na zijn ontslag bij VVV Venlo bereikte de 53-jarige oefenmeester maandag een akkoord met PAOK Saloniki. Hij wordt er assistent van Huub Stevens.

"Prettig als je snel weer aan de bak kunt. Dit wordt weer een mooie ervaring", zegt Lokhoff tegen AD Sportwereld. De Bredanaar ondertekent waarschijnlijk volgende week het eenjarig contract met de optie voor nog een jaar. "Ik ben afgelopen weekend al wel in Thessaloniki geweest. PAOK is een befaamde club met heel fanatieke supporters. Afgelopen seizoen zijn ze tweede geworden achter Olympiakos waardoor ze voorronde Champions League spelen. Het ziet er allemaal prima uit."

Lokhoff was in het verleden al bij Red Bull Salzburg de rechterhand van Stevens. Hij hoefde niet lang na te denken over een hereniging. "Ik was net vrij toen Huub me vroeg of ik interesse had, een teken dat we goed hebben samengewerkt in Oostenrijk. Ik was graag nog een jaar bij VVV gebleven, maar dat was me niet gegund. Daarom ben ik blij dat ik snel weer een nieuwe club heb gevonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen