'RKC zoekt in Oost-Europa nieuwe verdediger'

19 juni 2013, 09:04

RKC Waalwijk is in Oost-Europa op zoek naar een nieuwe verdediger. Volgens De Telegraaf richt de Brabantse club zich op de Nederlanders Serginho Greene en Kew Jaliens (foto). Ook Marcel Seip zou in beeld zijn bij RKC.

Jaliens verruilde AZ in januari 2011 voor het Poolse Wisla Krakow. Greene speelde tussen 2002 en 2005 al voor RKC. Via Feyenoord, Vitesse en Levski Sofia kwam hij vorig jaar terecht bij Vojvodina Novi Sad uit Servië. Die club verhuurde hem voor de tweede seizoenshelft aan het Cypriotische AEK Larnaca.

Jaliens en Greene hebben nog een doorlopend contract bij hun clubs. Daarom praat RKC ook met Seip. maar vooralsnog zitten beide partijen niet op één lijn wat vraag en aanbod betreft. Seip speelde afgelopen seizoen voor VVV Venlo, maar is nu transfervrij. Een andere VVV'er, Yanic Wildschut, zou opnieuw in beeld zijn bij SC Heerenveen. De Friezen klopten een jaar eerder tevergeefs aan in De Koel voor de flankspeler, maar door de degradatie van VVV zijn hun kansen wellicht gegroeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen