De Zeeuw: "Moet me 1 juli in Moskou melden"

21 juni 2013, 08:28

De vakantie van Demy de Zeeuw zit er bijna op, maar de middenvelder weet nog niet voor welke club hij komend seizoen speelt. De bal ligt bij Spartak Moskou, dat De Zeeuw het afgelopen half jaar verhuurde aan Anderlecht. De Belgen willen de oud-Ajacied definitief overnemen, maar hebben nog geen akkoord met Spartak.

De Zeeuw kan niets anders doen dan afwachten, schrijft hij op zijn Facebook-pagina. "Maandag begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik begin dan zo goed als zeker bij Anderlecht, omdat ik met Anderlecht nog een contract heb tot 30 juni. Op 1 juli moet ik me weer in Moskou melden omdat de clubs nog geen akkoord hebben."

"Ik wil graag blijven bij Anderlecht maar wat ik voor mijn vakantie al aan gaf, Spartak bepaalt onder welke voorwaarden ik mag vertrekken en tot op heden is daar nog geen oplossing in gevonden", zegt de middenvelder, die met Anderlecht kampioen van België werd. "Dus het kan zo maar zijn dat ik volgende week mijn laatste week in Brussel is en daarna niet meer terug kom. Ik hoop van niet want ik wil volgend jaar graag weer kampioen worden met Anderlecht en in de Champions League spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen