Hernández kopt Mexico voorbij Japan in slotduel

Ger
22 juni 2013, 23:21   Bijgewerkt: 23 juni 2013, 00:26

Mexico verlaat de Confederations Cup met een zege op zak. De laatste groepswedstrijd tegen het eveneens al uitgeschakelde Japan werd zaterdag met 2-1 gewonnen. Javier Hernández tekende voor de volledige Mexicaanse productie.

Beide landen waren na twee wedstrijden al kansloos voor een vervolg in het toernooi. Gastland Brazilië en Italië bleken de afgelopen dagen te sterk. Slechts de derde plek in de poule stond op het spel. Japan schoot in Belo Horizonte beter uit de startblokken en dacht zelfs te scoren via Shinji Okazaki. De treffer vond wegens buitenspel echter geen doorgang. Vlak voor de pauze was Mexico bijna succesvol. Een snoeiharde kopbal van Andres Guardado trof de paal.

Tien minuten na de hervatting kon Mexico alsnog een feestje vieren. Uit een voorzet van Guardado kopte Hernández de openingstreffer binnen. De aanvaller van Manchester United sloeg niet veel later opnieuw toe, wederom met zijn hoofd. Vier minuten voor tijd deed Japan nog iets terug via Okazaki, waarna Hernández nog een penalty op spectaculaire wijze miste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen