Bakkal wil weer voetballen: "Blijf liefhebber"

26 juni 2013, 13:36

Otman Bakkal lijkt Dinamo Moskou al na één seizoen weer door de achterdeur te vertrekken. De middenvelder trok werd een jaar geleden aangetrokken door de ploeg uit de Russische hoofdstad, maar belandde al na enkele maanden op de tribune.

"Mijn pech is geweest dat de trainer (Sergei Silkin, red.) die mij haalde, na een maand ontslag nam. Zijn opvolger Dan Petrescu ziet het niet in me zitten", legt Bakkal uit aan VI. "Ik heb geprobeerd om hem door goed te trainen op andere gedachten te brengen, maar dat heb ik opgegeven."

De oud-speler van Feyenoord en PSV, kwam tot slechts vijf invalbeurten. In 2013 kwam hij zelfs geen minuut binnen de lijnen. "Het komt er eigenlijk op neer dat ik het hier als mens prima naar mijn zin heb, maar als voetballer totaal niet. Dinamo komt alle verplichtingen na, ze behandelen me keurig, maar ik wil gewoon weer voetballen. Het is op deze manier uiteindelijk niet vol te houden. Ik ben nog steeds een echte liefhebber en wil wedstrijden spelen."

Bakkal maakte in de zomer van 2012 transfervrij de overstap van Feyenoord naar Moskou. Hij tekende er een driejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen