'Kamp-Cabral' niet blij: "Getuigt niet van klasse"

27 juni 2013, 09:45

FC Twente is begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2013/2014, maar deed dit zonder Jerson Cabral. Hoewel diverse jeugdspelers en huurlingen welkom waren bij de eerste training, was er geen plek voor de vleugelaanvaller. Hij had een dag eerder van de clubleiding te horen gekregen dat hij zich moet melden bij het tweede.

Wessel Weezenberg, de zaakwaarnemer van Cabral, is not amused over de gang van zaken. "Een onaangename, teleurstellende en vooral ook erg late mededeling. Jerson hoorde het pas de dag voor de eerste training", moppert hij in De Telegraaf.

Waarom Cabral uit de gratie is, weet Weezenberg niet. "FC Twente kan niet duidelijk aangeven wat de reden is. Er speelt in ieder geval niets disciplinairs. Het lijkt een willekeurige beslissing en getuigt niet van veel klasse. Bovendien is contractueel vastgelegd dat Jerson eerste-elftalspeler is en daar moet Twente zich aan houden."

FC Twente nam Cabral vorig jaar over van Feyenoord. Onder meer ADO Den Haag hoopt de vleugelaanvaller deze zomer over te kunnen nemen van de Tukkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen