Stevens maakt debuut: "Speciaal moment"

30 juni 2013, 10:50

Sonny Stevens maakte zaterdag zijn officieus debuut voor FC Twente. De van FC Volendam overgenomen doelman stond in het oefenduel met AZSV uit Aalten (10-0 winst) in de tweede helft onder de lat bij de Tukkers.

"Het is best speciaal om voor het eerst in een FC Twente-shirt het veld op te komen. Je weet voor de wedstrijd wel dat het eraan zit te komen, want in principe krijgt iedereen speeltijd”, reageert Stevens op de officiële website van FC Twente. "Het is lekker om wedstrijden te spelen, ook al krijg je niet veel te doen. Je focust je dan op die ene bal die kan komen. Dus je moet wel scherp blijven. Bovendien is het ook voor de mensen uit de omgeving leuk dat wij hier komen spelen."

Stevens ziet amper verschil tussen de voorbereiding van FC Volendam en FC Twente. "Maar FC Twente is wel een grotere club en dat zal straks denk ik wel duidelijk worden. Daarom ben ik hier ook gekomen. We hebben een leuk team. Het is nu even wennen, maar dat hoort erbij in zo’n eerste week van de voorbereiding.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen