Huilende Paulinho meldt transfer naar Spurs

1 juli 2013, 23:12

Jose Paulo Bezerra Maciel Júnior, beter bekend als Paulinho, voetbalt volgend seizoen voor Tottenham Hotspur. Dat heeft de 24-jarige Braziliaanse middenvelder maandag bekendgemaakt op een persconferentie. Afscheid nemen van Corinthians kostte hem zoveel moeite, dat hij zijn tranen niet kon bedwingen.

"Dit is een heel moeilijk moment voor mij. Ik heb drie geweldige jaren gehad hier bij Corinthians, maar het is nu tijd voor een nieuwe stap, naar Tottenham", vertelde de geëmotioneerde Paulinho aan de verzamelde media. Volgens verschillende bronnen is met de transfer ongeveer twintig miljoen euro gemoeid.

Paulinho voetbalde eerder in Europa voor FC Vilnius (Lit) en LKS Lodz (Pol), maar speelde zich toen niet in de kijker bij de Europese top. In 2008 maakte hij in Brazilië bij zijn jeugdliefde Pao de Acucar een nieuwe start. Twee jaar later pikte Corinthians hem op en met dat team werd hij eind vorig jaar wereldkampioen. Zondag (lokale tijd) won Paulinho met Brazilië ten koste van Spanje de Confederations Cup.

Tottenham Hotspur heeft de komst van Paulinho overigens nog niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen