ADO wil meer dan miljoen voor Chery: "Het zit vast"

2 juli 2013, 15:57

Het is allesbehalve zeker dat Tjaronn Chery deze zomer vertrekt bij ADO Den Haag. De Duitse promovendus Eintracht Braunschweig wil de aanvaller graag overnemen, maar een akkoord tussen beide clubs over de transfersom is nog ver weg.

"Het zit vast tussen de clubs", zegt Maurice Steijn, de trainer van ADO Den Haag, in gesprek met Omroep West. Het verschil tussen vraag en aanbod is volgens hem 'behoorlijk groot' en volgens Steijn is er voor ADO geen enkele reden om veel water bij de wijn te doen. "Je moet hem vergelijken met Toornstra. Die had bij vertrek nog een contract voor anderhalf jaar contract, Chery ligt nog twee jaar vast. De tijd dat de spelers voor een appel en een ei weggehaald konden worden ligt ver achter ons. Wij vinden dat een speler een bepaald bedrag waard is. Als clubs dat willen betalen en de speler geeft aan dat hij weg wil dan komt het tot een deal. Lukt dat niet, dan niet."

Steijn laat weten dat ADO meer dan een miljoen euro voor Chery wil hebben. Wil Braunschweig dat niet betalen, dan blijft de aanvaller in Den Haag. "Chery heeft de ambitie uitgesproken om in de Bundesliga te spelen, alleen de clubs moeten eruit komen. Als dat niet lukt staat hij te trappelen om voor ADO te spelen", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen