Poulsen twijfelt nog over langer verblijf bij Ajax

6 juli 2013 – Christian Poulsen heeft nog geen beslissing genomen over een langer verblijf bij Ajax. De Deense middenvelder ligt nog tot medio 2014 bij de landskampioen onder contract. Hij kwam een jaar geleden over van het Franse  Evian.

"Ik heb het hier erg naar mijn zin in Amsterdam. Rond kerstmis zal ik alles voor mezelf op een rijtje zetten. Als ik dan fit ben en nog steeds een goede rol binnen het team kan vervullen zou ik wellicht nog wel langer bij Ajax willen blijven", zegt Poulsen (33) op de website van Ajax. "Op mijn leeftijd moet je alles van jaar tot jaar bekijken."

De routinier geniet van de ontwikkeling van zijn jonge landgenoten bij de Amsterdamse club. "Gelukkig is Nicolai Boilesen na een lange blessureperiode weer terug in het team. Hij ziet er sterk uit en maakt een goede indruk tijdens de trainingen. Ook Lucas Andersen komt eraan. Hij ontwikkelt zich goed."

Komend seizoen zou Ajax met zes Denen kunnen spelen, aangezien ook Christian Eriksen, Viktor Fischer en Lasse Schöne tot de selectie behoren. Poulsen: "Dat zou natuurlijk uniek zijn. Toch denk ik dat het lastig zal worden. Het zou al mooi zijn als we allemaal gedurende het seizoen onze bijdrage aan het team kunnen leveren."

Reacties

Ajax

gerelateerd