Marsman verlengt en blijft bij FC Twente

11 juli 2013, 16:20

Go Ahead Eagles kan de komst van doelman Nick Marsman uit het hoofd zetten. De 22-jarige doelman heeft een nieuw contract gekregen bij zijn club FC Twente en maakt komend seizoen deel uit van de A-selectie, meldt de Enschedese club.

De nieuwe verbintenis van Marsman bij Twente loopt tot 2015. "Ik ben uiteraard erg blij mee met de verlenging van mijn contract", zegt de keeper, die vorig seizoen was verhuurd aan Go Ahead. "Het blijkt maar weer dat het snel kan gaan. Vorig jaar heb ik met Go Ahead ervaring kunnen opdoen in de Jupiler League en nu krijg ik die kans in de Eredivisie met de eerste selectie van FC Twente. Ik kijk uit naar dit seizoen."

Cees Lok, technisch manager van FC Twente, benadrukt dat Marsman het komende jaar in Enschede blijft. "Komend seizoen maakt hij deel uit van de eerste selectie bij FC Twente en kan hij zich als doelman verder ontwikkelen", zegt hij op de clubsite.

FC Twente kan Marsman goed gebruiken omdat Sonny Stevens, de beoogde nieuwe eerste keeper, door een schouderblessure de komende periode niet inzetbaar is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen