Vrouwen Oranje gelijk tegen titelhouder Duitsland

Ger
11 juli 2013, 22:19   Bijgewerkt: 12 juli 2013, 09:11

De Nederlandse voetbalsters zijn hoopvol van start gegaan op het EK in Zweden. De ploeg van bondscoach Roger Reijners hield titelverdediger Duitsland op een gelijkspel. In Växjö vielen donderdagavond geen doelpunten: 0-0.

Oranje speelde aanvankelijk wat nerveus en werd regelmatig op de eigen helft teruggedrukt. Duitsland was evenwel te slordig in de afwerking om Nederland serieus pijn te doen. In de tweede 45 minuten kwam Oranje steeds beter in de wedstrijd. Na een uur spelen had Manon Melis zelfs voor een doelpunt moeten zorgen, maar ze faalde alleen voor de Duitse keepster Nadine Angerer. Ook in de absolute slotfase leverde een zeer kansrijke counter geen succes op.

Nederland treft zondag opnieuw een pittige tegenstander. Dan wacht Noorwegen, voormalig wereld-, olympisch en Europees kampioen. IJsland is op woensdag de laatste tegenstander in de poule. Eerder op de dag speelden Noorwegen en IJsland al gelijk (1-1). Aangezien het EK uit drie poules bestaat, kwalificeren ook de twee beste nummers drie zich voor de laatste acht. Het toernooi duurt tot en met 28 juli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen