Luijckx gaat voor Europees voetbal met Roda

12 juli 2013, 18:01

Roda JC Kerkrade handhaafde zich afgelopen seizoen op het nippertje, via de nacompetitie, in de Eredivisie. Desondanks denkt aanwinst Kees Luijckx dat de Limburgers komende jaargang kunnen strijden om Europees voetbal.

"Ik zie het afgelopen seizoen als een incident en ben ervan overtuigd dat we dit seizoen zouden kunnen meestrijden om de play-offplaatsen voor Europees voetbal", zegt Luijckx op de website van spelersvakbond VVCS. "In de gesprekken die ik met (directeur) Marcel van den Bunder en (coach) Ruud Brood heb gehad, raakte ik enthousiast over de ambities die de club uitsprak. Ik ben er ook van overtuigd dat ik mezelf als centrale verdediger bij Roda JC nog verder kan ontwikkelen."

Luijckx tekent, mits hij de medische keuring doorstaat, voor drie jaar bij Roda JC. Hij komt transfervrij over van NAC Breda. Eerder speelde hij voor AZ, Excelsior en ADO Den Haag. Eerder deze transferperiode haalde Roda JC al Anouar Kali, Ard van Peppen, Guy Ramos, Frank Demouge, Henk Dijkhuizen en Marc Höcher.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen