Robinho: "Eisen helemaal niet te gortig"

13 juli 2013, 12:12   Bijgewerkt: 13 juli 2013, 13:16

Robinho spreekt tegen dat zijn financiële eisen te gortig zijn. FC Santos hoopte de 29-jarige aanvaller over te nemen van AC Milan, maar de Braziliaanse club beet zich stuk op de financiële wensen van Robinho, meldde ze woensdag.

"Het klopt dat, zoals Santos al aangaf, de transfersom hoog is en Milan deze niet wil laten zakken", zegt Robinho op zijn officiële website. "Maar ikzelf was bereid om 35 procent van mijn huidige salaris in te leveren voor een transfer naar Santos. Met het huidige bestuur is het helaas onmogelijk om verder te onderhandelen."

Robinho speelde in zijn jeugd al voor Santos. In 2005 plukte Real Madrid hem daar weg. Daarna speelde hij ook nog voor Manchester City, dat hem in 2010 verhuurde aan Santos. Later dat jaar nam AC Milan hem over van The Citizens.

De kans dat de onderhandelingen met Santos worden heropend lijkt klein. Niet alleen vanwege de woorden van Robinho, maar vooral omwille van de tijd. In Brazilië sluit de transfermarkt namelijk al op 15 juli. AC Milan wilde de transfersom voor Robinho gebruiken om Adem Ljajic over te nemen van Fiorentina, maar dat gaat dus evenmin door. Naar verluidt gaat de Servische aanvaller nu verlengen bij La Viola.

Op zijn beurt wilde Fiorentina Josip Ilicic bij een vertrek van Ljajic dan weer weghalen bij Palermo. Volgens Italiaanse media is de deal bijna beklonken, maar mogelijk gaat ook daar een streep doorheen nu Ljajic toch in Florence blijft. Fiorentina zou tien miljoen euro over hebben voor de Sloveense aanvallende middenvelder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen