Reijners baalt: "Speelden niet goed genoeg"

14 juli 2013, 22:57

De vrouwenploeg van Oranje bewees zichzelf zondag een slechte dienst. Het verloor met 1-0 van Noorwegen en moet nu vrezen voor uitschakeling op het EK. Coach Roger Reijners houdt hoop, al erkent hij dat het spel van zijn ploeg niet best was.

"We zijn teleurgesteld over dit resultaat", trapt hij op UEFA.com een open deur in. "Noorwegen verdiende de winst, wij hebben niet goed genoeg gespeeld. We wilden van achteruit opbouwen, maar de eerste drie ballen gingen direct lang naar voren. Zo wilden we niet spelen, we hebben Noorwegen daarmee in de kaart gespeeld. Na twintig of 25 minuten ging het beter, maar de ruimte tussen de linies bleef te groot."

Door het verlies staat Nederland er na twee wedstrijden zeer penibel voor in Groep B. "We hebben één punt, dus we weten wat ons te doen staat: winnen van IJsland."

Bij winst op IJsland kan Oranje als één van de beste nummers drie doorgaan. Een plek bij de eerste twee wordt lastig, Duitsland en Noorwegen staan al op vier punten. Het sterke Duitsland won zondagavond relatief eenvoudig met 3-0 van IJsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen