Van der Linden en Maynard uit selectie Emmen

16 juli 2013, 12:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen lijkt verder te willen zonder Antoine van der Linden en Kelvin Maynard. Beide spelers maken momenteel geen deel uit van de selectie. De officiële lezing van de club is dat het duo rust krijgt, maar volgens RTV Drenthe is er meer aan de hand.

Joop Gall, de coach van FC Emmen, wil niet veel kwijt over de situatie. Wel erkent hij dat er iets speelt. "We hebben na het trainingskamp geëvalueerd en daar kwamen bepaalde dingen naar voren. Meer wil ik er niet over zeggen. Het ligt nu bij de directie."

Namens die directie laat Wim Beekman weten dat er voor maandag een gesprek gepland staat met Van der Linden. "Of Antoine zijn laatste wedstrijd voor FC Emmen al heeft gespeeld? Daar kan ik niets op zeggen. Maandag ga ik met hem zitten. Het is algemeen bekend dat Antoine een meerjarig contract heeft bij FC Emmen en dat hij graag na zijn actieve loopbaan ook wat wil doen in het voetbal", stelt de directeur.

De 37-jarige Van der Linden, oud-speler van onder meer FC Groningen en Heracles, kwam vorig jaar naar Emmen. Ook Maynard (26) staat sinds 2012 onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen