Paris SG rondt transfer Marquinhos af

19 juli 2013, 19:51   Bijgewerkt: 19 juli 2013, 20:00

Paris Saint Germain heeft zijn derde grote aankoop in vier dagen tijd gedaan. De Franse kampioen bevestigt vrijdag via de officiële kanalen de komst van Marquinhos. De 19-jarige Braziliaanse verdediger wordt, voor naar verluidt ruim 30 miljoen euro, overgenomen van AS Roma.

"Ik ben erg blij met mijn transfer naar Paris Saint Germain", zegt Marquinhos op de website van zijn nieuwe club. "De Brazilianen hebben hier een uitstekende staat van dienst en ik zal er alles aan doen om die traditie voort te zetten. Paris SG biedt me de kans om met grote spelers samen te spelen die allemaal de wens hebben om prijzen en de harten van de fans te winnen."

Dinsdag nam Paris SG Edinson Cavani (63 miljoen euro) al over van Napoli. Een dag later werd Lucas Digne voor circa vijftien miljoen euro weggeplukt bij OSC Lille. Marquinhos staat te boek als een groot talent en werd al de hele zomer in verband gebracht met Paris SG. Het Zuid-Amerikaanse talent, die pas afgelopen seizoen debuteerde in de Serie A, kon ook naar FC Barcelona en Real Madrid. AS Roma nam hem in de zomer van 2012 over van Corinthians.

Marquinhos heeft een contract voor vijf jaar getekend in het Parc des Princes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen