Ramsteijn wordt niet vrolijk van 'uitzichtloze' situatie

24 juli 2013, 14:38

Het nieuwe seizoen gaat al bijna beginnen, maar Kaj Ramsteijn weet nog altijd niet welk shirt hij komend jaar draagt. De jonge verdediger staat onder contract bij Feyenoord, maar zijn sportieve perspectief bij de Rotterdamse club is zeer beperkt.

"Ik mag uitkijken naar een andere club dus ik train eigenlijk voor mijzelf om fit te blijven", zegt de 23-jarige verdediger van Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik voel mij heel goed, ben topfit. Maar een kans op een basisplaats zit er niet in. Op de bank waarschijnlijk ook niet, dat is vrij uitzichtloos. Daar word ik niet vrolijk van."

Ramsteijn, het afgelopen half jaar verhuurd aan VVV Venlo, twijfelt niet aan zijn eigen kwaliteiten. "Ik denk dat ik nog steeds goed genoeg ben voor het eerste elftal van Feyenoord. Bij VVV moesten we alleen maar verdedigen en zakten we in. In een ploeg waarbij we van achteruit voetballen kan ik een goede rol spelen. Verdedigend sta ik ook mijn mannetje. Voor clubs in de subtop eredivisie kan ik zeker van waarde zijn."

Veel lager dan het genoemde niveau wil Ramsteijn niet spelen. Een terugkeer naar Excelsior, waarvoor hij in het seizoen 2010/2011 speelde, is voor hem dan ook geen optie. "Ik zie het niet echt zitten om naar de nummer 17 van de Jupiler League te gaan. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Excelsior maar dat gaat niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen