Gewilde Thiago Silva tekent nieuw contract bij PSG

Ger
29 juli 2013, 10:56

FC Barcelona hoeft definitief niet meer te rekenen op de komst van Thiago Silva. De Braziliaanse international is met Paris Saint Germain akkoord over een verlenging van zijn contract. De nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2018 en voorziet bovendien in een fikse salarisverhoging.

De 28-jarige Silva gaat bij de kampioen van de Ligue 1 zo'n twaalf miljoen euro per seizoen verdienen, zo schrijft L'Equipe. Zijn vorige verbintenis liep tot de zomer van 2017. De verdediger gaat beginnen aan zijn tweede seizoen bij PSG. Een jaar geleden maakte hij de overstap van AC Milan. Door zijn goede spel in het Parc des Princes werd Silva al enige tijd in verband gebracht met Barcelona. Van een transfer zal het deze zomer echter niet meer komen.

PSG heeft tevens succesvol zaken gedaan met Marco Verratti. De middenvelder ligt nu ook een jaar langer vast, tot halverwege 2018. De club uit de Franse hoofdstad hoopt bovendien met sterspeler Zlatan Ibrahimovic overeenstemming te bereiken over contractverlenging.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen