Erwin Koeman snapt Sno niet: "Waren er bijna uit"

2 augustus 2013, 13:33

Trainer Erwin Koeman van RKC Waalwijk begrijpt niets van Evander Sno. De clubloze middenvelder meldde zich ruim een week geleden in het Mandemakers Stadion en leek een contract te gaan tekenen, maar is plotseling vertrokken naar Enschede. Hij trainde de afgelopen dagen mee bij FC Twente, tot verbazing van Koeman.

"Wij waren er bijna uit met Sno", moppert Koeman op de website van het Brabants Dagblad. "Maar dan besluit hij toch voor een proefperiode naar FC Twente te gaan. Sno heeft altijd geroepen dat hij RKC koestert. Uit deze manier van handelen blijkt wel hoe het met zijn liefde voor RKC gesteld is", sneert de voormalig international.

Sno is niet de eerste speler waar RKC Waalwijk zich deze zomer op verkijkt. Ook het feit dat doelman Eloy Room deze week naar Go Ahead Eagles ging, wekte verbazing bij de club. Omdat RKC dacht dat Room bij Vitesse zou blijven, haalde het deze week de Tsjechische keeper Jan Seda binnen. "Daar zijn we heel tevreden mee. Maar het blijft vreemd dat we niets over Room hebben vernomen, terwijl we een heel positief gesprek met hem hebben gehad", aldus technisch manager Janus van Gelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen