Dortmund laat op gang, ook Wolfsburg door

3 augustus 2013, 22:21   Bijgewerkt: 3 augustus 2013, 23:00

Borussia Dortmund heeft het moeilijk gehad in het Duitse bekertoernooi. SV Wilhelmshaven, uitkomend in de semi-professionele Regionalliga Nord, hield het erg lang op 0-0. Pas na ruim zeventig minuten spelen scoorde de verliezend finalist van de Champions League van vorig jaar het eerste doelpunt.

Kevin Grosskreutz was de man die de score opende. Het verzet van SV Wilhelmshaven was gebroken, waarna ook Marvin Ducksch en Robert Lewandowski tot scoren kwamen. Bayer Leverkusen kende geen problemen met Lippstadt en won met 1-6. Stefan Kiessling en Sidney Sam schoten allebei twee keer raak.

Hoffenheim deed het nog beter. SG Aumund-Vegesack werd met 0-9 verslagen. Anthony Modeste, Roberto Firmino, Sven Schipplock en Herdling scoorden allemaal twee doelpunten.

VfL Wolfsburg deed het rustiger aan. Die Wölfe, die het zonder de aan zijn enkel geblesseerde Bas Dost moesten stellen, wonnen met 1-3 bij tweedeklasser Karlsruher SC. Ivan Perisic voor, en Diego en Marcel Schäfer na rust maakten de goals. Selcuk Alibaz deed tussendoor iets terug namens de thuisclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen