Bliksemstart helpt PSV aan zege in Den Haag

3 augustus 2013, 20:41   Bijgewerkt: 3 augustus 2013, 21:12

PSV is het nieuwe Eredivisieseizoen begonnen met een nipte zege bij ADO Den Haag. De jonge equipe van coach Phillip Cocu zegevierde zaterdag met 2-3 in het Kyocera Stadion. Binnen ruim een half uur stond het al 0-3, maar in de slotfase werd het toch nog even billenknijpen voor PSV, maar de 3-3 bleef uit.

En dat met het vertrek van belangrijke krachten als Dries Mertens, Kevin Strootman, Jeremain Lens en Mark van Bommel in het achterhoofd. Het waren de jonge talenten die PSV tegen Zulte-Waregem weer in een positief daglicht zetten. Met 21 jaar en 147 dagen deed Cocu een beroep op het jongste PSV ooit.

Omdat Cocu tegen ADO koos voor Santiago Arias en Jurgen Locadia in plaats van respectievelijk Joshua Brenet en Tim Matavz ging de gemiddelde leeftijd zelfs nog verder omlaag. Maar Zulte-Waregem-thuis en ADO-uit, dat is toch een verschil. De Belgen lieten immers niets zien in het Philips Stadion, terwijl ADO bekendstaat om zijn strijdlust, drang naar voren in combinatie met de steun van het publiek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen