Chanturia ondanks 'schorsing' in basis Vitesse

4 augustus 2013, 13:38   Bijgewerkt: 4 augustus 2013, 14:27

Giorgi Chanturia is de meest opvallende naam in de basisformatie van Vitesse tegen Heracles Almelo. De Georgiër kreeg eind vorig seizoen in de Russische competitie een rode kaart en verwacht werd dat hij daardoor geschorst zou zijn voor de start van de Eredivisie, maar volgens Vitesse heeft de FIFA nog geen besluit genomen over de duur van de schorsing. Om die reden is hij vooralsnog speelgerechtigd.

Chanturia speelt als vervanger van Gaël Kakuta, die kampt met een blessure. Ook Davy Pröpper is om die reden niet van de partij, Marko Vejinovic is geschorst. Kelvin Leerdam speelt hierdoor op het middenveld, Frank van der Struijk is rechtsback. Jonathan Reis zou in de basis beginnen, maar bleek op het laatste moment niet fit genoeg te zijn. Hij zit op de bank, Marcus Pedersen neemt zijn plek voorin over.

Bij tegenstander Heracles Almelo staat voormalig Vitesse-speler Matthew Amoah, deze week vastgelegd, niet in de basis. De ervaren Ghanees begint op de bank.

Opstellingen

Vitesse: Velthuizen, Van der Struijk, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt, Janssen, Leerdam, Qazaishvili, Ibarra, Pedersen, Chanturia

Heracles Almelo: Pasveer, Koenders, Schenkelveld, Dorda, Vujicevic, Rosheuvel, Bruns, Linssen, Kangaskolkka, Rienstra, Quansah

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen