Bosz: "Je moet doen waar je goed in bent"

7 augustus 2013, 20:18

Vitesse maakte vorige week in de eerste ontmoeting met Petrolul Ploiesti in de derde voorronde van de Europa League geen al te beste indruk. Gezien de 1-1 eindstand is de return, donderdag in de eigen Gelredome, absoluut geen formaliteit voor de Arnhemmers. Desondanks wil coach Peter Bosz niets van druk weten.

"Geen druk. Maar het is wel belangrijk", reageert Bosz woensdag op de officiële website van Vitesse. "Vitesse heeft een jaar gestreden voor Europees voetbal. Nu willen we zo veel mogelijk Europese wedstrijden spelen. Daar gaan we donderdag alles aan doen. Wij gaan van onze eigen kracht uit en gaan niet anders spelen. Je moet doen waar je goed in bent. Natuurlijk kunnen zij anders gaan spelen, kijkend naar de stand in de wedstrijd. We zijn op alles voorbereid."

"Zoals iedereen heeft kunnen zien straalt het team plezier uit. Wij hebben als team maar één doel en dat is de groepsfase van de Europa League halen", vult Kelvin Leerdam aan. "Voor de ontwikkeling van de spelersgroep is het goed dit soort wedstrijden te spelen. En natuurlijk ook voor de club en supporters."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen