MVV klopt Jong Twente, Dordrecht koploper

10 augustus 2013, 20:46   Bijgewerkt: 10 augustus 2013, 22:34

Jong FC Twente heeft zijn eerste nederlaag in de Jupiler League geïncasseerd. De Enschede talenten gingen zaterdag, in de tweede speelronde, in Maastricht met 1-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen MVV.

Tom van Hyfte tekende in de dertiende minuut voor het enige doelpunt. De Belgische middenvelder tikte binnen na voorbereidend werk van Mark Veldmate, die al liggend en frommelend Van Hyfte wist te bereiken.

Kort voor de treffer werd het duel voor enkele minuten stilgelegd. Dit omdat een paar onverlaten búíten het stadion het nodig vond om vuurwerk op het veld te gooien. Vanwege de rookontwikkeling moest scheidsrechter Van de Graaf het spel enige tijd stilleggen. Daarna hielden de raddraaiers zich rustig.

Na de 1-0 was MVV de betere ploeg, maar de thuisclub verzuimde de wedstrijd op slot te gooien. Daardoor bleef Jong FC Twente erin geloven, maar de equipe van coach Jan Zoutman slaagde er niet in de gelijkmaker te forceren.

De Graafschap won met 1-0 van Almere City FC, door een goal van Jordan Garcia Calvete in de 25ste minuut. Almere City is als enige ploeg nog puntloos. Debutant Achilles '29 verloor thuis met 1-4 van FC Dordrecht. Erixon Danso (2), Giovanni Korte en Paul Gladon scoorden voor Dordrecht, Frank Hol maakte tussendoor gelijk. Het nog foutloze Dordrecht staat door de overwinning op de eerste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen