Heerenveen grijpt ook in Breda volle buit

10 augustus 2013, 21:45   Bijgewerkt: 10 augustus 2013, 22:04

SC Heerenveen kent een uitstekende seizoensstart. Na de zege van vorige week op AZ won de ploeg van trainer Marco van Basten ook zaterdagavond op bezoek bij NAC Breda: 0-2. Uitblinker Hakim Ziyech opende met een harde vrije trap de score, Alfred Finnbogason pikte op het eind ook nog zijn doelpunt mee.

Het gras lag er geweldig bij voor het eerste Avondje NAC van het seizoen. De compleet nieuwe grasmat leek echter nog niet helemaal volgroeid, want de graspollen vlogen in het rond.  NAC Breda voelde zich wel klaar voor de eerste thuiswedstrijd. De ploeg van coach Nebojsa Gudelj startte enthousiast, gesteund door het altijd fanatieke thuispubliek. NAC kreeg ook de grootste kans. Jeffrey Sarpong was los op links en gaf de volledig vrijstaande Elson Hooi een bijna niet te missen kans. Bijna, want de rechtsbuiten schoot toch over.

Vlak na rust was de defensie van NAC nog niet wakker. De rappe Ziyech was dat wel. Hij anticipeerde goed op een lange bal en stond daardoor zomaar vrij voor Ten Rouwelaar. Zijn volley was echter net iets te hoog gemikt.  NAC ontsnapte aan een vroege mokerslag en kreeg niet veel later de ideale kans op de gelijkmaker na dom balverlies achterin bij Heerenveen. Invaller Alex Schalk haalde wel verwoestend hard uit, maar schoot recht op de vuisten van Nordfeldt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen