Castelen geniet bij RKC: "Eindelijk weer spelen"

12 augustus 2013, 08:32

Hij was al bijna vergeten, maar Romeo Castelen bewees zondag tegen Vitesse dat hij nog altijd kan voetballen. De 30-jarige aanvaller, sinds zijn vertrek bij Feyenoord in 2007 vrijwel onafgebroken geblesseerd, was met zijn snelheid en acties een plaag voor de Arnhemse verdediging en tekende voor een doelpunt en een assist.

Na jaren vol blessureleed geniet Castelen met volle teugen van zijn succesvolle comeback. "Met terugwerkende kracht ben ik aan het genieten", zei hij na het duel met Vitesse bij Omroep Brabant. "Ik kan eindelijk weer vanaf het begin spelen en heb heel veel plezier. Dat wil ik graag uitstralen op het veld, vorige week deed ik tegen FC Twente al veel werk voor het team en nu kon ik ook uitblinken met individuele acties."

Het goede spel van Castelen tegen Vitesse verbaasde RKC-aanvoerder Sander Duits, die zelf twee keer scoorde tegen de Arnhemmers, niet. "Dit wisten we al vanaf de eerste dag dat hij kwam. Toen zeiden al wat spelers tegen de trainer of hij alsjeblieft vastgelegd mocht worden. Gelukkig is er snel gehandeld. Ongeveer heel Nederland heeft liggen slapen, want hij kan misschien bij de top nog wel mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen