Zuiverloon wil bij ADO de weg omhoog vinden

16 augustus 2013, 09:13   Bijgewerkt: 16 augustus 2013, 15:14

Gianni Zuiverloon tekende donderdag een driejarig contract bij ADO Den Haag. De rechtsachter komt over van het Spaanse Real Mallorca, dat zijn contract in juli liet ontbinden. Henk Fräser, assistent-trainer in Den Haag, hing toen al aan de telefoon. Pas ruim een maand later kwam het tot een akkoord.

"Ik hoopte eerlijk gezegd in eerste instantie op nog een avontuur in het buitenland, maar dat kwam er niet", aldus Zuiverloon vrijdag in het AD. "Dus werd het toch Nederland. En ik was niet vergeten dat Henk me als eerste had gebeld. Vervolgens heb ik hem gesproken en ook trainer Maurice Steijn. Ik kreeg er meteen een goed gevoel bij. Ze waren allebei relaxt. En ADO is een mooie club. Ik ben er heel blij mee."

Zuiverloon is inmiddels alweer 26 jaar oud. De belangrijkste prijs die hij in zijn carrière won was het jeugd EK in 2007. Waar de voormalig jeugdinternational zes jaar geleden nog furore maakte met Jong Oranje, droomt hij inmiddels niet meer van het grote Oranje. "Toen het goed ging hoopte ik daar wel eens op. Bondscoach Bert van Marwijk is me nog eens komen bekijken op Mallorca, maar juist kort daarna raakte ik geblesseerd. Nee, nu denk ik niet meer aan het Nederlands elftal. Ik moet eerst bij ADO de weg omhoog weer zien te vinden."

Plannen is er sowieso niet meer bij voor Zuiverloon. "Vorig jaar zei ik dat Heerenveen een tussenstation zou worden, maar vervolgens zat ik vooral langs de kant. Nee, dat soort dingen zeg ik niet meer. Dingen gaan zoals ze gaan. Ik zie wel hoe het loopt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen