Mourinho: "Geen grote winnaars gezien"

17 augustus 2013, 11:10

José Mourinho heeft vlak voor de start van de Engelse competitie de concurrentie een flinke sneer gegeven. De coach van Chelsea vertelde dat de kampioenen van Engeland in de afgelopen jaren wat hem betreft geen grote winnaars zijn geweest en dat hij niet onder de indruk is van hun kwaliteiten.

Volgens Mourinho werd Manchester United vorig jaar kampioen dankzij een falende concurrentie. “Want denk je echt dat ze gewonnen hebben door hun geweldige team?  Ik denk het niet. De andere ploegen hadden een matig seizoen. En werd Manchester City een jaar eerder kampioen dankzij hun buitengewoon sterke team? Nee, de andere ploegen maakten zo veel fouten dat Manchester City uiteindelijk kampioen werd.”

De coach van Chelsea vindt wel dat er geweldige ploegen zijn geweest in de afgelopen jaren. “Arsenal werd bijvoorbeeld ongeslagen kampioen. En Chelsea won met een puntenrecord, terwijl Manchester United de dubbel pakte in een geweldig seizoen. Dat waren echte kampioenen en dat geldt wat mij betreft niet voor de winnaars van de afgelopen twee seizoenen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen