Hamburger SV en Schalke hard onderuit

17 augustus 2013, 17:27

Hamburger SV heeft in eigen huis een ongekend pak slaag gekregen. Hoffenheim won met 1-5 van Rafael van der Vaart en zijn teamgenoten. Ook Schalke 04 kan met weinig plezier terugkijken op de tweede speeldag in de Bundesliga. De ploeg uit Gelsenkirchen verloor met 4-0 van Wolfsburg. Bayern München was zuinig, maar won wel.

Rafael van der Vaart leek Hamburger SV nog te redden van een nederlaag, toen hij in de eerste helft de gelijkmaker binnenschoot vanaf elf meter. Maar in de tweede helft kwam Hoffenheim op stoom. Kevin Volland zette Hoffenheim op voorsprong, Anthony Modeste scoorde twee keer en ook de man van de openingstreffer, Roberto Firmino, schoot de bal nog een keer langs doelman René Adler.

Schalke 04 was met Klaas-Jan Huntelaar, die in de rust werd vervangen, kansloos tegen Wolfsburg. Dankzij goals van Vieirinha, Knoche, Naldo en Kutschke werd het 4-0. Eljero Elia deed het met Werder Bremen beter. De snelle buitenspeler zag ploeggenoot Mehmet Ekici het enige doelpunt van de wedstrijd tegen Augsburg maken. Elia werd ruim een kwartier voor tijd vervangen, iets voordat Augsburg-verdediger Paul Verhaegh uit het veld werd gehaald.

Mario Mandzukic zorgde voor drie punten voor landskampioen Bayern München. Hij scoorde tegen Eintracht Frankfurt het enige doelpunt van de wedstrijd. Arjen Robben begon op de bank en kwam ruim een kwartier voor het eindsignaal in het veld, voor Thomas Müller.

VfB Stuttgart verloor met 0-1 van Bayer Leverkusen, terwijl Mainz 05 met 1-2 te sterk was voor Freiburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen