"Kan je nagaan als Martens volledig fit is"

18 augustus 2013, 11:08

Vanwege tal van fysieke problemen kwam Maarten Martens de afgelopen maanden maar weinig in actie voor AZ. Zaterdag onderstreepte de Belgische middenvelder nog maar eens zijn klasse. Met een volley hielp hij de Alkmaarders aan een nipte overwinning bij RKC Waalwijk: 1-2.

"Kan je nagaan als Martens volledig fit is", zei verdediger Jan Wuytens na afloop tegenover AZ.nl. "Elke keer als Maarten erin komt, gebeurt er iets. Dit was weer een heel mooie goal waar we heel blij mee zijn. Hij voelt zich nog niet honderd procent. Nu speelde Maarten misschien op tachtig procent en was hij op bepaalde momenten al fantastisch en beslissend. Dat is genieten."

Vorige week was Martens al belangrijk tegen Ajax (3-2 winst). Wuytens: “We hebben met zes punten uit drie wedstrijden een redelijke start als je kijkt tegen welke clubs we gespeeld hebben. Er moet hier en daar nog wel aan ons spel geschaafd worden; we zijn er nog niet. Het moet nog veel beter. Die tegengoal van RKC bijvoorbeeld: dat was een countermoment waar we niet goed stonden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen