Feyenoord zoekt houvast: "Het spel was al beter"

18 augustus 2013, 19:00

Een kinderhand is snel gevuld, bleek zondag in de Amsterdam ArenA. Feyenoord verloor met 2-1 van Ajax, maar telde na afloop zijn zegeningen. Het vertoonde spel biedt perspectief voor de komende weken, riepen de Rotterdammers in koor.

Wie het duel niet gezien had en na afloop luisterde naar de Rotterdamse spelers, kreeg het idee dat de ploeg ijzersterk gespeeld had. Iedere Feyenoorder wees op het goede spel in het eerste kwartier en het veldoverwicht in de tweede helft. Het feit dat ondanks dat overwicht niet één kans gecreëerd werd, werd terzijde geschoven.

Ook Ruud Vormer keek na de nederlaag vooral naar de positieve punten. “Natuurlijk wil je altijd winnen, maar je weet dat Ajax-uit lastig is”, gooit hij er een cliché uit. “Ik zie zeker perspectief, we moeten op deze manier doorgaan. Onze volgende wedstrijd is donderdag, in Rusland tegen Kuban Krasnodar. Nu moeten we daar maar winnen.”

Omdat hij pas drie dagen bij Feyenoord is, heeft Armenteros niet veel meegekregen van de onrust na de nederlagen tegen PEC Zwolle en FC Twente. “Daar wil ik ook niet aan denken, ik richt me op de toekomst. Ik hoop iets toe te kunnen voegen aan deze ploeg. Voor Feyenoord is het heel zuur dat we nog op nul punten staan, we moeten zorgen dat we het snel oppakken. Deze ploeg heeft het twee jaar uitstekend gedaan, dus het zit er absoluut in. Het is zaak dat we snel die eerste zege pakken. Hopelijk donderdag in Rusland. Dat zal niet makkelijk worden, maar we gaan er voor.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen