Jong PSV wint zonder moeite van FC Oss

19 augustus 2013, 22:19   Bijgewerkt: 20 augustus 2013, 00:03

Jong PSV heeft de eerste overwinning in de Jupiler League te pakken. FC Oss was kansloos tegen het beloftenteam van de Eindhovenaren: 4-0. Menno Koch was de grote man aan de kant van Jong PSV, met twee goals. Stanislav Manolev en Przemyslaw Tyton begonnen in de basis bij de club uit Eindhoven.

Het was Koch die na tien minuten spelen de score opende. Geraldo Alberto Antonio zorgde tien minuten na rust voor de 2-0, waarna Koch opnieuw het net vond, deze keer vanaf elf meter. Alexander Jakobsen zorgde in de slotfase voor de 4-0 eindstand.

Eerder had Jong PSV twee keer gelijkgespeeld. Tegen Sparta werd het 2-2, tegen Excelsior 1-1. Door de overwinning staat de ploeg nu op de zesde plaats, met vier punten achterstand op koploper FC Dordrecht.