Szalai wil Huntelaar doen vergeten bij Schalke

20 augustus 2013, 15:03   Bijgewerkt: 20 augustus 2013, 16:30

Schalke 04 moet de komende weken plaatsing voor de Champions League zien af te dwingen zonder topschutter Klaas-Jan Huntelaar. De Nederlander staat een aantal weken aan de kant met een kniebandblessure en mist daardoor het tweeluik met het PAOK Saloniki van trainer Huub Stevens.

Bij afwezigheid van Huntelaar is Adam Szalai degene die voor de doelpunten moet zorgen bij Die Knappen. De 25-jarige Hongaar heeft er alle vertrouwen in dat hem dat gaat lukken. "Ik ben er klaar voor. Ik ga er alles aan doen om Huntelaar op een goede manier te vervangen", aldus Szalai tegenover het Duitse Bild.

Schalke speelt woensdag eerst thuis. Die wedstrijd betekent voor Szalai zijn debuut in de Champions League. "Dat is natuurlijk erg bijzonder. Maar ik waak ervoor dat de zenuwen de overhand nemen. Als ik speel, telt alleen plezier. Huntelaar is natuurlijk van grote klasse, maar ik ga er alles aan doen om hem te doen vergeten. Zijn afwezigheid mag geen excuus worden."

Schalke kent tot dusver een teleurstellende start van de Duitse competitie. De eerste wedstrijd wist de ploeg uit Gelsenkirchen niet te winnen van HSV (3-3), een week later ging Schalke hard onderuit tegen Wolfsburg (4-0 verlies).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen