Karami komt Excelsior-verdediging versterken

20 augustus 2013, 15:31   Bijgewerkt: 20 augustus 2013, 15:59

Excelsior heeft zijn verdediging dinsdag versterkt met Khalid Karami. Hij komt over van Go Ahead Eagles, waar hij niet langer op een basisplaats kon rekenen. In Rotterdam tekent de verdediger een contract voor twee seizoenen.

Op de website van zijn nieuwe werkgever laat de 23-jarige Karami weten zin te hebben om in Rotterdam weer aan voetballen te komen. "In Deventer heb ik me in de afgelopen twee seizoenen enorm ontwikkeld. Ik wil heel graag weer voetballen. Uiteindelijk hoop ik bij Excelsior net zo'n ontwikkeling door te maken als bij Go Ahead Eagles, met hopelijk hetzelfde resultaat: promotie naar de Eredivisie."

Trainer Jon Dahl Tomasson speelde een belangrijke rol bij de keuze voor Excelsior. "Ik ben verschillende keren gebeld door Jon Dahl Tomasson, waarbij hij steeds liet weten mij graag te willen hebben. Hij vindt mij een goede voetballer en zegt dat ik me bij Excelsior zeker verder kan ontwikkelen."

Khalid Karami kwam in de voorbije twee seizoenen tot 66 competitiewedstrijden voor Go Ahead. In Deventer kreeg de verdediger een aanbieding om een nieuw contract te tekenen, maar daarvoor bedankte hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen