Nieuwe Liverpool-back zo trots als een pauw

21 augustus 2013, 17:38

Aly Cissokho verruilde Valencia deze zomer voor Liverpool. Eerder werd bekend dat de 25-jarige linksback op huurbasis zal gaan spelen op Anfield. The Reds hebben hierbij een optie tot koop bedongen.

Op de officiële website van Liverpool kunnen de supporters van de Engelse grootmacht kennismaken met de Franse aanwinst. Cissokho verheugt zich duidelijk op zijn dienstverband bij de club die onder leiding staat van manager Brendan Rodgers: "Ik ben extreem trots om hier te zijn en ben trots op het werk dat ik tot nu toe verricht heb in mijn carrière. Ik heb er altijd van gedroomd om te spelen voor een legendarische club", aldus de linksachter.

Dat de Fransman in zijn nopjes is met de transfer, steekt hij niet onder stoelen of banken: "Ik heb al het nodige geluk gehad met de clubs waarvoor ik eerder uitkwam en dat ik nu bij een club als Liverpool terecht kom, is werkelijk fanastisch".

Cissokho kwam onder meer al uit voor Vitória Setúbal, FC Porto, Olympique Lyon en Valencia. Hij speelde tot dusver één interland voor het nationale elftal van Frankrijk.

Een opmerkelijk feit over de linksback is dat hij in juni 2009 gepresenteerd werd als nieuwe linksback van AC Milan. Bij de medische keuring kwam echter een tandprobleem aan het licht, waardoor de transfer naar de Italiaanse grootmacht toentertijd geen doorgang vond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen