Schalke vreest Farfan weer even kwijt te zijn

22 augustus 2013, 08:45

Het zit Schalke 04 niet mee in deze eerste weken van het seizoen. Na de magere prestaties in de Bundesliga en de blessure van Klaas-Jan Huntelaar liep de ploeg ook in de Champions League tegen een domper aan. Voor eigen publiek werd het slechts 1-1 tegen PAOK Saloniki en bovendien viel Jefferson Farfan geblesseerd uit.

Hoe ernstig de blessure van Farfan is, weet coach Jens Keller nog niet. "Zijn enkel is opgezwollen, maar verder weten we het nog niet precies", zegt hij op de officiële website van zijn club. "We hopen natuurlijk dat we hem niet te lang kwijt zijn."

Ook het resultaat tegen PAOK Saloniki was teleurstellend. "Over deze uitslag kunnen we natuurlijk niet tevreden zijn, maar de manier waarop we speelden was hoopvol. Het moet allemaal nog beter, maar ik ben er van overtuigd dat we ook in Griekenland een doelpunt kunnen maken. We hebben een goede kans om door te gaan."

Bij de return hoeft Schalke zich in ieder geval geen zorgen te maken over de sfeer. Als gevolg van een UEFA-straf wordt het duel in Saloniki gespeeld in een leeg stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen