Janssen blij met FC Utrecht: "Club toont ambitie"

23 augustus 2013, 08:57

De overstap van Willem Janssen naar FC Utrecht is rond. Op de officiële website bevestigt de club uit de Domstad dat het de 27-jarige middenvelder voor één jaar huurt van FC Twente. Janssen is, na verdediger Timothy Derijck en aanvaller Steve de Ridder, de derde aanwinst van FC Utrecht deze transferperiode.

FC Utrecht meldde zich twee maanden geleden al bij FC Twente voor Janssen, maar toen wilde de club uit Enschede nog niet meewerken. Nu was dat wel het geval. "Soms is het wachten op het juiste moment”, zegt manager spelerszaken en scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht. "We zijn al langer overtuigd van de kwaliteiten van Willem. Hij is een fysiek sterke speler met veel loopvermogen, voetballend vermogen en een goede traptechniek. Zijn komst biedt onze staf meer mogelijkheden. De concurrentie zal toenemen, wat een groep alleen maar sterker maakt", stelt hij.

Janssen zelf, die in 2011 van Roda JC naar FC Twente ging, is blij met zijn overstap naar de Galgenwaard. "FC Utrecht, met zijn stadion en supporters, is een club die mij altijd heeft getrokken en waar ik graag voor wil spelen. De club toont ambitie en heeft mij een beeld geschetst dat mij aanspreekt. De ploeg heeft het na het goede vorige seizoen nu wat lastig, maar ik zie veel potentie. Op dit moment staan er veel jonge jongens, aangevuld met een aantal ervaren krachten. Ik wil graag voetballend en met mijn ervaring mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze nieuwe ploeg."

Mogelijk kan Janssen dit weekend al zijn debuut maken voor FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen