Hiljemark en Bakkali definitief niet tegen Heracles

23 augustus 2013, 15:14

PSV treedt zaterdag tegen Heracles Almelo aan zonder Oscar Hiljemark en Zakaria Bakkali. Dat heeft Phillip Cocu, de coach van de Eindhovense club, laten weten. Bakkali is nog niet hersteld van een liesblessure, Hiljemark heeft last van zijn enkel.

Of Hiljemark en Bakkali volgende week woensdag wel weer mee kunnen doen in de CL-return tegen AC Milan, is onduidelijk. "Wat betreft Bakkali zou het mooi zijn als hij weer beschikbaar is tegen Milan, maar we bekijken het stap voor stap. De risico’s moeten wel aanvaardbaar zijn", aldus Cocu op de officiële website van zijn club.

In aanloop naar de wedstrijd op het kunstgras in Almelo liet Cocu niets aan het toeval over. "Om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we een deel vandaag op kunstgras getraind. Het is een andere ondergrond dan we gewend zijn dus zij zijn wat dat betreft in het voordeel", aldus Cocu, die er op rekent dat zijn ploeg dit weekend nog niet in gedachten in Milaan is. "Wij zijn alleen met de wedstrijd tegen Heracles Almelo bezig, we moeten zorgen dat we een goed vervolg geven aan de reeks waar we aan begonnen zijn. Je kunt niet op twee gedachten hinken. De wedstrijd van afgelopen dinsdag is afgesloten, de focus ligt volledig op de wedstrijd van morgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen