Gudelj wil voortborduren op tweede helft NAC

25 augustus 2013, 17:54   Bijgewerkt: 25 augustus 2013, 18:03

Nebojša Gudelj ging zondagmiddag met 3-1 onderuit in de Kuip, toen NAC Breda zijn meerdere moest erkennen in het Feyenoord van Ronald Koeman. Graziano Pellè deed de ploeg uit Breda de das om: de Italiaan excelleerde met drie doelpunten. Namens NAC deed Joey Suk in de tweede helft nog wat terug, maar een resultaat heeft er niet echt ingezeten voor de Bredanaars.

Gudelj sprak na afloop van de wedstrijd met FOX Sports en concludeerde dat de nederlaag terecht was: “De eerste dertig minuten hebben we aanvallend weinig gebracht, maar de organisatie stond redelijk goed. Toen gaven we in twee minuten tijd gewoon heel makkelijk twee doelpunten weg.”

De Servische coach van NAC was meer tevreden over de tweede helft, dan dat hij dat over de eerste helft was: “In de tweede helft hebben we aanvallend meer gebracht en hadden we meer balbezit dan in de eerste helft. Misschien kom je nog terecht op 3-1. Je hoopt daarna natuurlijk nog op de 3-2. We zijn in ieder geval vooruit blijven voetballen en wat dat betreft speelden we de tweede helft beter dan de eerste helft.”, aldus Gudelj, die vond dat zijn verdediging wel wat korter op de huid van hattrick-held Pellè had mogen zitten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen