Ten Rouwelaar baalt van negatieve media

26 augustus 2013, 10:18

NAC Breda stelt met één punt uit de eerste vier wedstrijden tot dusver teleur in het nieuwe Eredivisie-seizoen. Zondag ging de Brabantse club in De Kuip nog kansloos met 3-1 onderuit bij Feyenoord. Aanvoerder Jelle ten Rouwelaar baalt vooral van al het negativisme rond de ploeg vanuit de media.

"Waar dat negativisme vandaan komt? Niet uit de spelersgroep", snauwde Ten Rouwelaar na het duel met Feyenoord tegenover een verslaggever van Omroep Brabant. "Dat komt uit de media. Jij probeert elke keer bijdehand te doen en mij uit de tent te lokken omdat je heel graag iets wil horen, maar ik doe daar niet aan mee. Ik ga niet roepen dat we geen kwaliteit hebben, want dat hebben we wel. Wat wil je dan? Dat we niet meer spelen? Dat kan toch niet? Wij gaan niet roepen dat het dramatisch gaat, wat jullie wel heel graag willen horen."

"We hebben een betere groep dan vorig jaar, maar het frustreert mij en iedereen dat het nog niet loopt. Maar we doen ons best en werken keihard om de supporters zo snel mogelijk drie punten te geven. En die gaan ook komen", vervolgde de sluitpost. "We missen een beetje zelfvertrouwen, dat zal meespelen. Want doordeweeks trainen we goed, maar in wedstrijden komt het er niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen