Mourinho vreest voor mislopen Wayne Rooney

27 augustus 2013, 00:07   Bijgewerkt: 27 augustus 2013, 00:18

Chelsea-coach José Mourinho vreest dat het Manchester United-publiek er maandag voor heeft gezorgd dat Wayne Rooney besluit alsnog op Old Trafford te blijven. De 27-jarige Engelsman werd luid toegezongen tijdens de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United (0-0).

"We gaan deze week met hem om de tafel zitten, maar je ziet dat hij nu al bij een speciale club onder contract staat. Normaal gesproken moeten de supporters niets meer van een speler hebben als hij heeft aangegeven weg te willen, maar niet hier. Ik kan me dan ook voorstellen dat hij nu toch wil blijven", aldus Mourinho na afloop tegenover Sky Sports.

De Portugese oefenmeester was over het algemeen tevreden met het spel van zijn ploeg. "Ik denk dat het resultaat terecht is. Er was niet een ploeg die er bovenuit stak. Ik denk dat we wel de controle hadden en we zijn ook niet echt in de problemen gekomen. Ik heb wel wat slordigheden gezien, maar ik heb mijn spelers opgedragen dat ze moesten spelen om te winnen. Als dat niet lukte, moesten ze vooral niet verliezen. Ik denk dat ze dat hebben begrepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen