Tiendalli tekent voor drie jaar bij Swansea

28 augustus 2013, 17:33

Dwight Tiendalli maakte vorig jaar de overstap naar Swansea City, nadat hij drie seizoenen voor FC Twente uitkwam. De Premier League-club maakt woensdagmiddag via de officiële clubwebsite bekend dat de 27-jarige Tiendalli een driejarig contract heeft ondertekend bij de ploeg uit Wales.

Tiendalli kwam vorig jaar naar Swansea toen hij een transfervrije status had. De ploeg waar ook Nederlanders Michel Vorm en Jonathan de Guzman onder contract staan had te maken met de blessure van Neil Taylor, waardoor Tiendalli als vervanger werd gehaald. De Surinamer heeft het dusdanig goed gedaan, dat hij dus een driejarig contract in de wacht wist te slepen. Tiendalli is positief gestemd na zijn contractverlenging: "Ik ben zeer blij dat ik dit contract getekend heb. Ik heb een geweldige ervaring gehad in het vorige seizoen en het voelt goed om terug te zijn."

De speler, die zijn carrière begon bij FC Utrecht, kijkt uit naar de verlengde samenwerking: "Het duurde misschien wat langer dan verwacht, maar het heeft altijd mijn voorkeur gehad om bij Swansea te blijven. Ik ben Swansea zeer dankbaar voor de kans die het me afgelopen seizoen gaf. Zonder de club had ik niet in het Nederlands elftal gespeeld.", aldus Tiendalli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen